Check mark symbol Fast frakt: 39:-   Check mark symbol Leveranstid: 2-4 dagar   Check mark symbol Gratis retur!

Betalning med kort eller direkt bankbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Payson-konto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson som samarbetar med VISA och MasterCard. Payson håller höga säkerhetskrav och all data de handhar är krypterat.

 

Betalning mot faktura

Vi erbjuder betalsättet “PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift som visas vid utcheckning i kassan. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

 

Datahantering

RA-rely.se lagrar ej personnummer på något sätt. Personnummer används bara tillfälligt (som ett valfritt alternativ) i utcheckning i kassan, men sparas alltså ej på något ställe eller server.

Övriga kunduppgifter, så som namn, e-post och leveransadress, lagras för att kunna utföra ordern (d.v.s. skicka beställda varor) samt  för retur- och ångerrätt. Informationen sparas i webbutikens register i 6 månader innan radering sker. Du har alltid rätt att inom denna tid kräva att bli borttagen från detta register.

   Information kring ordern arkiveras dock enligt bokföringslagen (som i detta fall är överordnad GDPR) i 7 år genom företagets bokföring till Skatteverket. Detta görs med bokföringsprogram på säker, krypterad server.

 

Ingen tredje part har åtkomst till namn- och adressuppgifter under denna tid och uppgifterna kommer ej att användas i marknadsföringssyfte, med undantag om du självmant get ditt medgivande (t.ex. för nyhetsbrev).

 

Namn- och adressuppgifter kommer inte på något sätt utlämnas till annan part, företag eller organisation.

 

Vi har aldrig tillgång till dina kortuppgifter eller annan betalinformation som du anger.

 

 

Kontaktuppgifter

Registrerat företagsnamn: Blunda EF

Organisationsnummer: 7605224158

Adress: Södra Förstadsgatan 119

Postnummer: 214 28

Postort: Malmö

Land: Sverige

E-post: support@ra-rely.se