Check mark symbol Fast frakt: 39:-   Check mark symbol Leveranstid: 2-4 dagar   Check mark symbol Gratis retur!

IMG_0799 mindre_1.JPG

Halloj!

 

Jag som äger och driver RA-rely.se heter Ricardo, men nästan alla känner mig vid mitt smeknamn "Ricky".

 

I skrivande stund har det gått ett och ett halvt år sedan jag och min sambo Alessandra gick vår första kurs i "Starta Eget".

   Egentligen har jag alltid velat driva något eget efter eget intresse, men det som till slut agerade "spark i baken" var när företaget jag jobbade för (som Systemansvarig) på allvar började förlora avtal och kunder och mitt, och mina kollegors jobb, hängde löst.

   Att starta eget kändes som en åtgärd för att påbörja att ta ägande av sin egen situation och sin egen tid. Och så blev det...nästan! Just nu driver jag RA-rely.se som en sidoverksamhet parallellt med en annan fast anställning.

Kläder, stil och estetik har alltid legat mig varmt om hjärtat, speciellt second hand och vintage. Saker och kläder med karaktär och som man inte alltid hittar i närmaste storkedja. Men det har inte varit helt lätt när man växt upp i en klassisk arbetarstad som Landskrona med hög arbetslöshet och tuff jargong.

Nu är man dock äldre, har egna ben, driv och vilja. Och det är definitivt inte för sent - absolut inte! För vet ni vad? Stil, mina damer och herrar, har ingen åldersgräns...Make it happen...